۵ اشتباه رایج در استفاده از لنز
استفاده از لنزهای تماسی راهی عالی برای اصلاح دید و رهایی از عینک است. اما اگر از آنها به درستی استفاده نکنید، میتوانند منجر به مشکلات جدی برای چشم شما شوند. در این مقاله، به ۵ اشتباه رایج در استفاده
نکات مهم نگهداری و مراقبت از عینک | بینایی سنجی و عینک هیراد
Skip to contentعینک ها، چه طبی چه آفتابی، نه تنها ابزارهایی برای محافظت از چشمان در برابر اشعه های مضر خورشید و برطرف کردن عیوب انکساری هستند، بلکه یک اکسسوری مد و زیبایی نیز محسوب می شوند. اگر چه تهیه عینک هایی با کیفیت و مطابق با استاندارد های معتبر اهمیت دارد، اما نگهداری صحیح از آن ها نیز نقش حیاتی در افزایش عمر مفید و کارآمدی آن ها دارد. در این مقاله، به بررسی اصول و نکات مهم درباره نگهداری و افزایش عمر انواع عینک ها میپردازیم.
به منظور جلوگیری از تجمع گرد و غبار، اثرات اثر انگشت و لکه های چربی بر روی عدسی ها، عینک ها را با اسپری عینک مخصوص و یک پارچه نرم و تمیز، تمیز کنید. از مواد تمیزکننده خاص برای عینک ها استفاده کنید تا از خراش ها و آسیب به پوشش عدسی ها جلوگیری شود.
قرار دادن عینک روی سر باعث وارد شدن آسیب به پد های روی بینی به دلیل گیر کردن مو به آنها, گشاد شدن فنر و دسته های عینک, خش افتادن از داخل روی عدسی و چرب شدن عینک میشود.
هنگام خوابیدن یا عدم استفاده از عینک های آفتابی یا طبی، آن ها را با دقت در جایی قرار دهید که به آن ها آسیب وارد نشود.
برای پاک کردن عدسی ها از دستمال های مخصوص عینک که برای این منظور ساخته شدهاند، استفاده کنید تا از خط و خش در سطح عدسی جلوگیری شود.
از قرار دادن عینک ها در محیط های بسیار داغ و آفتابی خودداری کنید، زیرا ممکن است فریم و عدسی ها تحت تأثیر حرارت قرار گیرند و تغییر شکل دهند. بخ طور مثال، عدسی های آنتی رفلکس با قرار گرفتن در محیط های بسیار داغ، کارایی و ویژگی خود را از دست می دهند.
هنگامی که از عینک ها استفاده نمی کنید، آن ها را در قاب های محافظ خود قرار داده تا از آسیب های احتمالی مثل خوردگی یا خط و خش در سطح عدسی جلوگیری شود.
همیشه عینک ها را در جاهای مناسب قرار داده و از قرار گرفتن در مخاطراتی مانند کیف پشتی با سایر اشیاء خودداری کنید.
عینک خود را با دستمال کاغذی تمیز نکنید و حتما از دستمال مخصوص عینک استفاده کنید و از استفاده از مواد الکلی و شیمیایی و قرار دادن عینک از طرف عدسی روی سطوح جلوگیری کنید.
از تماس عینک خود با مواد شیمیایی مثل اسپری های آرایشی یا ضد عفونی کننده ها پرهیز کنید زیرا می تواند به عدسی ها و فریم آسیب برساند.
از تماس عینک با آب های شور در ساحل یا استخر جلوگیری کنید تا از خوردگی فریم و عدسی جلوگیری شود.
همیشه با دو دست عینک آفتابی را بردارید و بگذارید تا فریم و پایهها از توازن خارج نشوند و به مرور زمان تغییر شکل ندهند.
نتیجه گیری:
نگهداری صحیح از عینک های نقش بسزایی در افزایش عمر مفید و کارآمدی آن ها دارد. با پیروی از اصول پایه ای نگهداری، حفاظت در برابر آسیب ها و رعایت توصیه های پایانی، میتوانید از زیبایی، کیفیت بینایی و کارایی عینک های خود لذت ببرید. به خاطر داشته باشید که مراقبت مناسب از عینک، سرمایه گذاری در طولانی مدت برای سلامت چشم ها و استفاده بهتر از عینک های آفتابی خواهد بود.
عمر مفید شیشه عینک ( عدسی عینک ) به عوال زیادی مثل برند و کیفیت, نوع نگهداری, جنس و فشردگی عدسی بستکی دارد. .ولی بطور میانگین بین ۱ تا ۴ سال میباشد.
به طور خلاصه شیشه عینک خود را حتما با استفاده دستمال مخصوص و اسپری تمیز کننده مخصوص تمیز کنید که از خش افتادن و کدر شدن عینک خود جلوگیری کنید.
بله تمامی عینک قابلیت تعمیر دارند و برای انجام آن کافیه با شماره ۳۸۸۳۱۵۲۹ -۰۵۱ تماس بگیرید تا همکارانمون شمارو راهنمایی کنند.
بله امکان تعویض وجود دارد ولی به عدسی های خاصی که ضریب شکست ۱.۶ و از جنس پلی کربنات احتیاج دارد.
در محموعه هیراد انجام خدمات تخصصی تعمیر عینک پذیرفته و انجام میشود و شما میتوانید با خیال راحت تعمیر عینک خودتون را به ما بسپارید
مطالب مرتبط
استفاده از لنزهای تماسی راهی عالی برای اصلاح دید و رهایی از عینک است. اما اگر از آنها به درستی استفاده نکنید، میتوانند منجر به مشکلات جدی برای چشم شما شوند. در این مقاله، به ۵ اشتباه رایج در استفاده
عینک خاص چی بپوشیم؟ عینک به عنوان یکی از مهمترین اکسسوریهای دنیای مد، میتواند به طور قابل توجهی بر استایل شخصی شما تاثیر بگذارد. انتخاب یک عینک خاص و متفاوت نه تنها میتواند ظاهر شما را جذابتر کند، بلکه شخصیت
انتخاب و خرید عینک به دلیل تأثیر مستقیم آن بر سلامت چشم و ظاهر شخص، فرآیندی حساس و مهم است. اما چگونه میتوان یک عینک باکیفیت و اقتصادی خریداری کرد؟ در این مقاله، با مراحل، نکات کلیدی و توصیههای مهم
کوررنگی: نگاهی جامع به پدیدهای چشمی کوررنگی، یا نابینایی رنگ، یک اختلال چشمی است که در آن فرد توانایی تشخیص یا تمایز رنگهای خاص را از دست میدهد. این وضعیت میتواند تأثیر عمیقی بر زندگی روزمره فرد داشته باشد و